16 Mart 2013 Cumartesi

Sephora Almost Nude no:9 Far Paleti

İyi Akşamlar Herkese...

Bu akşam çok büyük hevesle aldığım ancak çokta memnun kalmadığım bir üründen bahsedeceğim.

Sephora Almost Nude;

Görüldüğü üzere, sadece 1 numaralı açık bej rengi kullandım. diğer farların pigmentleri ve yapıları çok hoşuma gitmedi çünkü...

Far paleti paraben içermiyor, (ki bu benim için çok önemli bir özellik) ve ıslak ya da kuru kullanılabiliyor. Ancak yapıları bana çok sert geldi ve kesinlikle kalıcı değil.. Altına far bazı kullansam bile çabuk uçtuğunu farkettim. Belkide Adına uygun olarak özellikle pigmentleri böyle ayarlamışlardır (Ne de olsa adı Almost nude/ neredeyse yok :) ) Bu yüzden  1 numarayı baz renk olarak makyaj tabanına uyguluyorum.

Renkler hakkında daha detaylı fikre sahip olmanız açısından; flaşsız ve flaşlı halleri aşağıda bulunmakta :)
Adlarını da yazmak gerekirse;

1-Universal beige
2-Beige Pink
3- Sun-kissed
4-Dying for fudge
5-Liner-dark grey



Sevgiler...

6 yorum:

  1. palet güzelmiş canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Ben Sephora'nın pudrasından, lips tick ve rujlarından ve giz kalemlerinden hele ki haif ılıştılı koyu kahve göz kalemi var çok memnunum. Farını hiç kullanmadım. Senin memnun olmadığını okuyunca da hi gerek yok sanırım :)) Bana da beklerim.

    Bu arada buradan duyurmak istiyorum belki senin takipçilerinden katılmak isteyen olur. Blogumda ayakkabı hediye ediyorum.Katılmak isteyenleri beklerim. Teşekkürler... http://papis-style.blogspot.com/2013/03/ayakkabi-hediye-ediyorum.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım sephoradan genel olarak bende memnunum ama bu far paleti neden böyle oldu hiç anlamadım belkide bana denk geldi :( tekli farlarının yapıları gayet güzel aslında... takip ediyorum..

      Sil
  3. Paletindeki renkler çok hoş canım iyi günlerde kullan
    http://ojebalonjoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil